Αλληλεγγύη στην Εύη Σατήρη | Κάλεσμα σε συνέλευση

Για άλλη μια φορά οι ‘‘θιασώτες’’ της δικαστικής εξουσίας πιστοί στην συντηρητική – φασιστική ιδεολογία αρνούνται να αποφυλακίσουν την συντρόφισσα Εύη Στατήρη ποινικοποιώντας ουσιαστικά τις κοινωνικές-πολιτικές επιλογές της και όχι τις πράξεις(για τις οποίες δεν έχουν κανένα στοιχείο).

Επιπλέον, αρνούνται να εφαρμόσουν τροπολογίες και νόμους, που προέκυψαν μετά από τις πρόσφατες εξοντωτικές πολιτικές απεργίες πείνας των μελών της Σ.Π.Φ. και της συντρόφισσας Αγγελικής Σπυροπούλου με αίτημα την μη ποινικοποίηση συγγενικών, προσωπικών σχέσεων. (τροπολογία Παρασκευόπουλου για την παύση των διώξεων των συγγενικών προσώπων)

Ουσιαστικά η καταστολή που δέχτηκε η Εύη Στατήρη και που συνεχίζεται για έξι μήνες, μετά από 6 αιτήσεις για αποφυλάκιση αρνητικές , χωρίς να σκύψει το κεφάλι βάζει ανάχωμα το σώμα της και την ίδια της την ζωή με μοναδικό αίτημα την δίκαιη αποφυλάκιση της.  

Την στιγμή που οι μάσκες έχουν πέσει , χωρίς εκλογικές αυταπάτες, στον απαξιωμένο αστικό κοινοβουλευτισμό απαντάμε κανένας σύντροφος μόνος του. Εμείς , αναρχικές/κοι –  αντιεξουσιαστές/τριες στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην συντρόφισσα Εύη Στατήρη. Ο δρόμος της αντίστασης και του αγώνα, εκτός και εντός των τειχών, συνεχίζεται μέχρι το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση την Δευτέρα 14/9 στις 20:00 στην Κατάληψη Ευαγγελισμού για οργάνωση των δράσεων μας.

Συν. Αλ.Φ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *